Hitta Jesus

Det är väldigt vanligt att vi människor går och funderar på mycket utan att egentligen stanna upp och reda ut våra frågor. Frågan är om vi funnit svar? Tex, finns det en Gud som ser oss och som bryr sig om oss som lever här, finns det en himmel efter döden, varför all denna ondska och död runt omkring oss, vad gjorde Jesus för skillnad, varför alla dessa olika religioner och varför ber folk till olika gudar?

Vi kan ju ösa hur mycket som helst ur frågekällan. Här kommer lite länkar från kända och okända som sökt, funnit och funderat.

Bön är samtal med Gud
Gud ser ditt inre, och han fäster sig inte vid ditt ordval utan vid vad du innerst inne menar. Det följande är ett förslag till bön för att ta emot Jesus:

”Jesus, jag behöver Dig. Jag har gått min egen väg och har syndat mot Dig. Tack för att Du har dött och uppstått också för mig. Förlåt mina synder. Nu öppnar jag mitt hjärta och tar emot Dig som min Frälsare och Herre. Ta över ledningen av mitt liv. Gör mig sådan som Du vill att jag skall vara.”

Skulle du kunna tänka dig att be en sådan här bön? Vill du be nu? När du ber uppriktigt, så kommer Jesus in i ditt liv, precis som han har lovat.

Så klart behöver du mer vägledning om du tagit emot Jesus, eller blivit intresserad och känt längtan i ditt inre. Hör gärna av dig till oss om du vill ha någon att prata vidare med.