Om Centrumkyrkan

Collage2

Just nu har vi inte någon lokal. Under sedan i somras har vi träffats på söndagarna på Betaniavägen 9, i Betanias fina kyrka. Välkommen dit kl 17!

Centrumkyrkan har funnits i Staffanstorp med omnejd sedan 1999. Vi har vårt centrum i Staffanstorp, bara någon mil från Malmö och Lund men även om du bor i en annan kommun är du varmt välkommen till Centrumkyrkan.
Vi är en familjär kristen gemenskap, som står för klassisk kristen tro.

Collage3

Du kan förvänta dig mycket sång och musik och en uppmuntrande predikan på våra gudstjänster. Under veckan träffas människor i Centrumkyrkan i olika Hemgrupper. Det är en avslappnad gemenskap, där vi kan stötta varandra, umgås och dela tron på ett vardagligt sätt. Hemgrupperna finns både i Staffanstorp, Burlöv, Lund och Malmö.

Om du är intresserad, får du gärna höra av dig till oss så kan vi ge dig lite mer information.

vi från Centrumkyrkan Staffanstorp!