Om Centrumkyrkan

Centrumkyrkan har funnits i Staffanstorp med  omnejd sedan 1999. Vi har vår lokal i Staffanstorp, bara någon mil från Malmö och Lund. Även om du bor i en annan kommun är du varmt välkommen till Centrumkyrkan.
Vi är en familjär kristen gemenskap, som står för klassisk kristen tro.

Du är varmt välkommen att besöka oss. På söndagarna har vi festgudstjänst på Södra Lundavägen 11 i Staffanstorp.

Du kan förvänta dig mycket sång och musik och en uppmuntrande predikan. Under veckan träffas människor i Centrumkyrkan i olika Hemgrupper. Det är en avslappnad gemenskap, där vi kan stötta varandra, umgås och dela tron på ett vardagligt sätt. Hemgrupperna finns både i Staffanstorp, Burlöv, Lund och Malmö.

Om du är intresserad, får du gärna höra av dig till oss så kan vi ge dig lite mer information.

Putte och Kathrin Philipson, Pastorer