CK Care

Hur kan vi hjälpa dig?

Socialt arbete har alltid varit en del av Centrumkyrkans verksamhet. Du är värdefull och älskad! Tillsammans kan vi stötta varandra och göra livet bättre.

Du som kan får gärna stötta vårt sociala arbete genom att hjälpa till eller ge en gåva!

Språkcafé på måndagar
Du som behöver träna på din svenska är varmt välkommen till språkcaféet på måndagar kl 17.00 på Pilegården (ingång från baksidan). Det är fantastiskt att få möta alla människor från världens olika hörn. Mary och hennes team kommer ta emot dig med öppna armar.

Matkassar
Varje vecka delar vi ut matkassar till hushåll. Vi kan göra detta genom vårt samarbete med företag i närområdet.

Är du i behov av hjälp eller vet någon som behöver hjälp med en matkasse är du välkommen att höra av dig på info@centrumkyrkan.com. Vi kan alla hamna i perioder och situationer när ekonomin tryter och behöver hjälp. Man ansöker genom att beskriva sin situation, tex om man är ensamstående, antal barn, sin ekonomiska situation etc. Här kan du ladda ner ansökningsblanketten.

Jul
Under julen försöker vi alltid göra något extra. Vissa jular har vi ordnat julbord och andra jular matkassar till familjer. Håll ögonen öppna för vad vi kommer att göra denna julen!

Familje –och äktenskapsrådgivning
Ibland kan det knaka i fogarna på våra relationer. Då kan det vara bra att träffa någon för att kunna reflektera över situationen och se vad man kan göra åt utmaningarna. Maria och Ingemar Holmgren är certifierade familjerådgivare för Levande Familjer. De brinner för levande och friska familjer. De bor i Staffanstorp har varit gifta i över 40 år och har två vuxna döttrar.

I rådgivningen är dialog det centrala och nyckelorden är förståelse och försoning. I deras samtala har de alltid sekretess.

Vill du veta mer om rådgivningen, boka tid eller ställa frågar är du välkommen att höra av dig till CK Care.

Kontakta CK Care:
Telefon: 076-868 64 98, info@centrumkyrkan.com