CK Care

Hur kan vi hjälpa dig?

Under de senaste åren har CK Care utvecklats på många sätt, framför allt utifrån människors olika behov. Det har varit allt ifrån att hjälpa folk i olika nödsituationer, anhörigstöd vid tider i livet då det kan behövas någon vid sin sida, till att ge ekonomisk rådgivning, eller till att finnas för folk i vardagen. Just nu så besöker vi även Magnoliagården varje vecka för att vara en glädjespridare för de äldre i vardagen.

Så hur vill du hjälpa till eller vad behöver du stöd i? Kanske kan vi betyda något för varandra!

Familje –och äktenskapsrådgivning

Ibland kan det knaka i fogarna på våra relationer. Då kan det vara bra att träffa någon för att kunna reflektera över situationen och se vad man kan göra åt utmaningarna. Maria och Ingemar Holmgren är certifierade familjerådgivare för Levande Familjer. De brinner för levande och friska familjer. De bor i Staffanstorp har varit gifta i 30 år och har två vuxna döttrar.

I rådgivningen är dialog det centrala och nyckelorden är förståelse och försoning. I deras samtala har de alltid sekretess.

Som ett komplement till rådgivningen har de också äktenskapskurser. De är romantiska tillfällen med mat, föreläsningar och samtala med sin partner.

Vill du veta mer om rådgivningen, boka tid eller ställa frågar är du välkommen att höra av dig till CK Care.

Kontakta CK Care:
Telefon: 0760-449655, info@centrumkyrkan.com