CK Care

Hur kan vi hjälpa dig?

Socialt arbete har alltid varit en del av Centrumkyrkans arbete. Det kan ta sig lite olika uttryck och frågan är allt hur vi kan hjälpa dig. Du är värdefull och älskad!

MAT

Vi står i ett spännande arbete där vi hjälper miljön, minskar matsvinn och mättar magar. I samarbeten med några lokala matföretag, hämtar vi idag mat med kort datum. Ibland mycket mat och ibland mindre. Är du i behov av hjälp eller vet någon som behöver hjälp med en matkasse är du välkommen att höra av dig på info@centrumkyrkan.com. Vi kan alla hamna i perioder och situationer när ekonomin tryter och behöver hjälp. Man ansöker genom att beskriva sin situation, tex om man är ensamstående, antal barn, sin ekonomiska situation etc. Maila in så kontaktar vi dig!

Jul

Under julen försöker vi alltid göra något extra. Vissa jular har vi ordnat julbord och andra jular matkassar till familjer. Håll ögonen öppna för vad vi kommer att göra denna julen!

Familje –och äktenskapsrådgivning

Ibland kan det knaka i fogarna på våra relationer. Då kan det vara bra att träffa någon för att kunna reflektera över situationen och se vad man kan göra åt utmaningarna. Maria och Ingemar Holmgren är certifierade familjerådgivare för Levande Familjer. De brinner för levande och friska familjer. De bor i Staffanstorp har varit gifta i över 30 år och har två vuxna döttrar.

I rådgivningen är dialog det centrala och nyckelorden är förståelse och försoning. I deras samtala har de alltid sekretess.

Som ett komplement till rådgivningen har de också äktenskapskurser. De är romantiska tillfällen med mat, föreläsningar och samtala med sin partner.

Vill du veta mer om rådgivningen, boka tid eller ställa frågar är du välkommen att höra av dig till CK Care.

Kontakta CK Care:
Telefon: 076-868 64 98, info@centrumkyrkan.com